Z Tribalwars Wiki SK
Prejsť na: navigácia, hľadanie
LEGÁLNE SPÔSOBY PRESUNU ÚČTOV


Nasledujúci návod vám priblíži rôzne povolené spôsoby, ako sa môžete presunúť z jedného účtu do druhého. Hranie viacerých hráčov na jednom účte nie je podporované tímom Divokých kmeňov. Síce vieme, že sa tak deje, ale i tak musia byť dodržiavané určité pravidlá v rámci presunu na iný účet, menovite pred, počas aj po tomto presune.

Hráči, ktorí zdieľajú alebo zdieľali internetové spojenie

  • V tejto situácii NEMÔŽETE so šľachticom prebrať vzájomne svoje dediny. Ak by ste to urobili, porušili by ste herné pravidlá bez ohľadu na to, či máte zdieľanie zrušené, alebo nie.
  • Môžete nastaviť zrušenie svojho účtu, počkať 24 hodín a potom sa pridať na druhý účet. Druhý účet nemôže prebrať dediny prvého účtu ani pred, ani po vašom presune na nový účet. Nemôžete na starý účet nastaviť zástup v dovolenke a tento účet MUSÍ byť zrušený zo sveta. Zrušenie vymazania nie je dovolené.


Hráči, ktorí nikdy nezdieľali internetové spojenie a chceli by spojiť svoje účty

  • Všetky okrem JEDNEJ z dedín, ktoré chcete presunúť na nový účet, musia byť riadne obsadené so šľachticom.
  • Keď sú šľachtici na ceste zabrať vašu poslednú dedinu, musíte nastaviť zrušenie účtu na danom svete. Keď zmazanie začne, nemôžete ho zastaviť. Ak sa vám nepodarí nastaviť zrušenie účtu predtým, než je zabratá posledná dedina, budete sa musieť reštartovať na svete a počkať ďalších 5 plných dní, kým budete môcť svoj účet vymazať zo sveta.
  • Musíte počkať 24 hodín potom, čo nastavíte zrušenie účtu a až následne sa môžete prihlásiť na nový účet.


Hráči, ktorí by chceli nechať svoj účet niekomu inému a presunúť sa na danom svete na iný účet

  • Účet, na ktorom ste pôvodne hrali, musí zmeniť svoje heslo a e-mailovú adresu.
  • Keď sa heslo zmení, musíte počkať 24 hodín, než sa budete môcť pridať na nový účet. Ak sa vyskytnú nejaké komplikácie, kontaktujte hernú podporu PREDTÝM, než sa prihlásite na nový účet.
  • Starý účet musí pokračovať v hraní na danom svete, ale nemôže byť hraný výlučne cez dovolenkový režim. Ak sa na starom účte už nebude hrať, mal by byť nasledovaný postup pre spájanie účtov.
  • Nový účet a starý účet už nemôžu nikdy vzájomne preberať svoje dediny. Odteraz sú vnímané ako účty, ktoré v minulosti zdieľali internetové spojenie.



Spájanie účtov či presun na iné účty bez dodržania vyššie stanovených postupov môže vyústiť k porušeniu herných pravidiel. Iný postup, než tie, ktoré sú tu opísané, môžu viesť k zablokovaniu vašich účtov v hre. Ak máte náhodou otázky ku konkrétnym bodom v tomto návode, napíšte ticket na hernú podporu a my vám radi poradíme.